Ontmoet je nieuwe partner in IT & Digital recruitment.

Sanders & Creemers vindt de perfecte match – voor elke vacature, elk bedrijf, en elke kandidaat. 

Wij staan voor langdurige samenwerkingen waarbij transparantie, snelheid en kwaliteit centraal staan.

Kandidaten

De perfecte match. Die ene functie die ervoor zorgt dat jij op je best bent. Die is belangrijk. Daarom leren we je graag eerst kennen voordat we je koppelen aan een project of vacature. Dat doen we omdat we geloven dat groei ontstaat door het bouwen aan langetermijnrelaties. Voeg daar een gaaf project of toffe baan aan toe, en je hebt een succesformule te pakken.

Opdrachtgevers

Is het vinden van die éne briljante specialist een hoofdpijndossier geworden? Dat ligt niet aan jou. Talent vinden is vandaag de dag een taak waar je zeker wat hulp bij kan gebruiken. Sanders & Creemers heeft met hun jarenlange ervaring én een groot netwerk binnen no-time de perfecte kandidaat voor je gevonden.

Over Ons

Persoonlijk, transparant, betrouwbaar én van hoge kwaliteit. Sanders & Creemers is niet zomaar een recruitmentbureau. Door het combineren van die jaren aan ervaring en pijlers als eerlijkheid, transparantie en kwaliteit hanteren we een unieke aanpak in de wereld van recruitment.

Wij geloven niet in shortcuts en quick fixes.

Wél in de beste service voor onze opdrachtgevers en kandidaten. We vinden perfecte matches voor onze klanten en bieden kandidaten de kans om zich vast te bijten in mooie uitdagingen. 

Plan een afspraak in, en voor je het weet heb jij die nieuwe specialisten in huis.

Kandidaat of opdrachtgever, Sanders & Creemers maakt het verschil. Neem contact op en ervaar de S&C manier van recruitment.

Expertise:

Ontmoet ons team

Na jarenlang ervaring op te hebben gedaan bij een internationaal recruitmentbureau, besloten Paul Sanders en Barry Creemers dat het ook anders kon. Met een toegenomen vraag naar transparantie en vertrouwen in de recruitmentwereld veranderde de focus van het door hen zo geliefde vak. Sanders & Creemers, aangenaam!