Over Ons

Sanders & Creemers werd opgericht door Paul Sanders en Barry Creemers (wie had dat gedacht), die hun jarenlange ervaring bij een internationaal recruitmentbureau combineren met hun passie voor het aangaan van nieuwe, persoonlijke verbindingen en het hanteren van een hoge standaard voor geleverde service.

Door onze specialisatie in IT en Digital zijn wij net wat scherper dan andere agencies. Zo maken we snel passende matches tussen kandidaat en klant.

Paul Sanders

Na het behalen van mijn masterdiploma Bedrijfskunde in Utrecht ben ik mijn carrière begonnen als freelancer in de evenementensector. Na verloop van tijd besefte ik dat ik toe was aan meer stabiliteit en besloot ik te gaan werken voor een internationaal recruitmentbureau, waar ik Barry ontmoette. Een paar leerzame en leuke jaren later kriebelde het nog steeds om mijn eigen bedrijf te beginnen. Met Barry vond ik de perfecte partner om dit te doen.

We hechten beiden waarde aan duurzame relaties, een heldere manier van werken, en flexibiliteit, dus de match was snel gemaakt. Naast werk hou ik ervan om te golfen, naar een goede voetbalwedstrijd te kijken of een biertje te drinken met vrienden.

Barry Creemers

Ik ben geboren en getogen in Amsterdam, maar toch besloot ik te gaan studeren aan de Hotel Management School in Maastricht. Na het behalen van mijn diploma ben ik meteen gaan werken bij een internationaal recruitmentbureau. Dat heb ik 5,5 jaar lang gedaan voordat ik mijn eigen bedrijf ben begonnen samen met Paul. Eén passie die we delen is onze liefde voor persoonlijke, duidelijke en duurzame samenwerkingen.

Op persoonlijk vlak houd ik ervan om uit eten te gaan met familie en vrienden. Ik sport daarnaast graag, kijk naar voetbalwedstrijden of speel een rondje golf.

Niels Zuidinga

Mijn naam is Niels en ik maak deel uit van Sanders & Creemers. Na mijn studie aan de Hotel Management School in Maastricht ben ik verhuisd naar de meest bruisende stad van Nederland (Amsterdam) om een prachtige carrière in recruitment te starten.

Wat mij onderscheidt van anderen is dat ik loyaal ben, graag een luisterend oor biedt en voor anderen klaarsta. Naast mijn dagen op kantoor kun je me ook vinden in de sportschool, bij mijn vrienden waarmee ik graag biertjes drink, of in de keuken waar ik graag kook (of mij laat bedienen door iemand anders).

Luuk de Nijs

Mijn naam is Luuk, ik ben 27 jaar oud en ik ben in mei 2021 bij Sanders & Creemers komen werken. Na het afronden van mijn studie aan de Hotel Management School Maastricht wilde ik naar Azië reizen, maar helaas was dit vanwege COVID-19 niet mogelijk. In plaats daarvan nam ik een tussenjaar en ben ik meteen bij Sanders & Creemers begonnen.

Wie ben ik in een notendop? Ik ben leergierig, bereid om anderen te helpen en altijd in voor een praatje. Als ik niet aan het werk ben, vind ik het heerlijk om tijd door te brengen met vrienden en familie. Ik geniet daarnaast van weekendjes weg, het bezoeken van festivals en het aanmoedigen van mijn favoriete voetbalclub.

Jason Howes

Geboren en getogen in Kaapstad, Zuid-Afrika. In 2018 heb ik mijn honours in Marketing afgerond. Begin 2023 ben ik naar Nederland verhuisd om bij Sanders & Creemers te gaan werken en ik heb niet meer omgekeken.

Bij Sanders & Creemers kan ik mijn ervaring gebruiken om zowel onze klanten als kandidaten aan de juiste match te helpen, maar ook om de markt en het netwerk binnen Sanders & Creemers verder te ontwikkelen. Mijn belangrijkste pijlers daarbij zijn eerlijkheid, langdurige relaties en heldere communicatie.

Als ik niet op kantoor ben, kun je me vinden in de sportschool of op het voetbalveld.

Thijs de Jong

Na mijn afstuderen aan de Hotel Management School in Maastricht was het voor mij tijd om aan mijn volgende hoofdstuk in het leven te beginnen. Het rustige en “Bourgondische” Maastricht verlaten, maar erg enthousiast om naar Amsterdam te verhuizen en mijn carrière bij Sanders & Creemers te beginnen.

Met mijn passie voor gastvrijheid probeer ik altijd anderen op hun gemak te stellen en hen zich welkom en gerespecteerd te laten voelen. Ik hecht veel waarde aan betrouwbaarheid, wat voor mij altijd het startpunt is bij het opbouwen van een relatie. Naast werk hou ik ervan om te sporten, een biertje te drinken met vrienden en tijd door te brengen met familie.

Maria Vittoria Bonato

Hallo, ik ben Maria Vittoria, het eerste meisje dat deel uitmaakt van het team. Ik heb mijn studie Vertalen en Tolken afgerond in Italië, mijn thuisland, en ben kort na mijn afstuderen naar Nederland verhuisd. Eerst naar Leiden en daarna naar Amsterdam, waar ik ben gaan werken bij Sanders & Creemers.

Organisatie en betrouwbaarheid vormen de kern van mijn persoonlijkheid. Ik hecht veel waarde aan hard werken, maar ik vind het ook belangrijk dat er ruimte is voor een leuk praatje! Naast werk geniet ik van lezen, een drankje doen, en lange wandelingen maken in het park.

Elsa Maggiani

Hoi, ik ben Elsa. Na het afronden van mijn studie Vertalen en Tolken in Italië, besloot ik naar Nederland te verhuizen en Amsterdam is de plek geworden waar ik me wil settelen. In augustus 2022 ben ik bij Sanders & Creemers komen werken en begon mijn carrière in de wereld van werving.

Op kantoor ben ik een harde werker, een goede luisteraar en ik probeer altijd mijn best te doen. Dat betekent niet dat ik niet opensta voor een goede grap of leuk gesprek. Buiten het werk geniet ik van gezelligheid onder het genot van een drankje en het verkennen van nieuwe gebieden in Amsterdam.

Jari Gänshirt

Mijn naam is Jari. Ik ben geboren en getogen op Bali, Indonesië, maar ben afgestudeerd aan Hotelschool The Hague. Na mijn studie belandde ik vanwege COVID-19 weer thuis op Bali. Toen de situatie eindelijk verbeterde, ben ik teruggekeerd naar Amsterdam en heb ik de geweldige beslissing genomen om me bij Paul en Barry in recruitment aan te sluiten.

Bij Sanders & Creemers gebruik ik de vaardigheden die ik heb geleerd in de hospitality industrie om op die manier consistent de best mogelijke service te bieden aan zowel klanten als kandidaten. Als ik niet druk bezig ben op kantoor, kun je me vinden in de sportschool of in de lokale kroeg met een biertje in mijn hand.

Tjeu Pijl

My name is Tjeu and I recently joined the team. Like many colleagues, I graduated from the Hotel Management School in Maastricht.

Ik vind het belangrijk dat iedereen gewaardeerd wordt en hecht veel waarde aan persoonlijke relaties. Deze aspecten pas ik ook toe in mijn werk, daarom was Sanders & Creemers de perfecte match. Buiten het werk hecht ik ook waarde aan persoonlijke relaties, daarom kun je me altijd bellen om samen een biertje te drinken of een hapje te eten.

Yara de Geer

Mijn naam is Yara en ik heb net als veel van mijn collega’s aan de Hotel Management School in Maastricht gestudeerd. Na mijn afstudeerstage in Amsterdam heb ik een prachtige reis gemaakt door Zuidoost Azie. Helaas kwam deze fantastische reis tot een einde en moest ik aan de slag! Tijd voor een nieuwe uitdaging hier bij Sanders & Creemers.

Wie ik nu precies ben? Door de passie voor hospitality, die ik al sinds kindertijd heb, ben ik altijd bereid om anderen te helpen. Ik vind het ontzettend belangrijk dat iedereen het beste uit zichzelf kan halen en zich daar ook goed bij voelt. Je zou mij kunnen omschrijven als positief, loyaal, enthousiast, en niet vies van hard werken. Daarnaast houd ik ook van borrelen en dineren met vrienden, sport lesjes volgen en gezellig samen met mijn familie zijn.

Wouter Morsink

Hi there, Wouter it is! After studying and living in Groningen and Deventer for roughly the past 20 years, I have taken the step to come to Amsterdam. This is when I joined the young and energetic team at Sanders & Creemers to start my professional career.

In this work, I think it’s important to be open to learn, listen to others and respect each other to build long lasting relationships. Through approaching recruitment with these values, I am striving to be succesful and help others. Other than that, I love to be with friends, have drinks and explore the world around me. Occassionally you can find me on the football pitch as well.

Merijn Buijs

Born and raised in Zaandam I did my studies in ICT. Afterwards I pursued a career in sales. I quickly found out that my passion is connection with people. After gaining my first experiences in Sales I joined an international recruitment agency. After 2 years in the Life Science sector I decided I am up for a change and joined Sanders & Creemers to work within the IT & Digital sectors.

On a personal note I am a huge scuba diving fan and I also like to explore new places (above ánd under water) and meeting new people.

Tommie Tervoort

My name is Tommie and I joined Sanders & Creemers at the start of 2024. After obtaining my Bachelor’s degree in Tilburg, I decided that I wanted to study abroad. Last year I was living, studying and enjoying the sun in Barcelona, but all things must come to an end. But every end has a new beginning, and for me that new beginning is the kickstart of my career at Sanders & Creemers!

For me, working and connecting with new people is essential. Building strong relationships with people around me and being able to help each other out is what drives me on a daily basis. Outside of work you will always be able to find me at the pub, a good restaurant or any sports pitch.

Tibor Rademakers

After completing my Bachelor’s degree with a study period in Barcelona, it was time for a new step. I joined Sanders & Creemers early 2024 and this marked my start within the world of recruitment. I knew I had always drawn strength from building strong relationships in private, but certainly also in business. Respect, honesty and transparency are, in my eyes, the pillars for strong relationships.

Outside work, I also value strong relationships and enjoy eating and drinking with friends, spending time with my family, playing a game of padel or tennis, and going to concerts and festivals.

Ruben Hazeleger

Afkomstig uit de kuststad Haarlem, ging ik op zoek naar een nieuwe uitdaging, aangetrokken door de Bourgondische levensstijl in de zonnige regio’s van Nederland. Mijn educatieve ambities leidden me naar de Hotelschool van Maastricht, waar ik me verdiepte in gastvrijheid en het belang van aandachtig luisteren ontdekte door het streven naar de beste service.

Nu, gewapend met waardevolle ervaringen en inzichten, sta ik klaar om mijn carrière bij Sanders & Creemers een kickstart te geven. Na werk kun je me buiten vinden, genietend van de natuur tijdens het hardlopen of op het terras genietend van een biertje.

Gijs van Dooren

Geboren in Brabant, ben ik doorgetrokken naar het prachtige Maastricht. Plekken waar voor mij het gevoel van de gezelligheid, transparantie en Bourgondiërs centraal staan.

Na een aantal leuke en leerzame jaren op de Hoge Hotelschool in Maastricht, was het voor mij tijd om een carrière in Amsterdam te beginnen. Zo ben ik bij Sanders & Creemers in een warm bad terechtgekomen, met een jong en enthousiast team. Door mijn werk kan ik mijn interesse in het helpen van mensen goed vervullen. Met een achtergrond in hotellerie krijg je mee hoe het is om een glimlach op iemands gezicht te geven. Dat is een drijfveer waar ik elke dag energie van krijg.

Naast mijn werk vind ik het fantastisch om bezig te zijn met sport, met altijd een nieuwe hardloopwedstrijd op de planning. Ook kun je mij langs en op de hockeyvelden vinden, voor de combinatie van de sportieve inspanning en samen zijn met vrienden.

Olivia Salicath

Ik ben een geboren Noorse/Duitse maar grotendeels opgegroeid in Noorwegen. Na het afronden van mijn Master in Amsterdam was ik er nog niet klaar voor mo de stad te verlaten en als een gevolg hiervan vond ik een uitdaging binnen de recruitment. Ik waardeer waardeer de persoonlijke connecties die je in dit vak kunt opbouwen en de bijdrage die ik kan leveren aan zowel iemands team als iemands carrière. Na 1,5 jaar voor een grote internationale recruitmentorganisatie te hebben gewerkt, besloot ik dat ik deel wilde uitmaken van een bedrijf dat meer op een lijn lag met mijn eigen ambities. Ik vind het geweldig om mensen in de IT-branche met elkaar in contact te blijven brengen en een transparante recruitmentpartner te zijn hier bij Sanders & Creemers.

Persoonlijk vind ik het belangrijk om de avonturen die het leven met zich meebrengt te omarmen – of dat nu het lezen van een nieuw boek is, het verkennen van een stad of het uitproberen van een nieuwe hobby.

Iulia Bocse

Geboren in Roemenie ben ik naar Nederland gekomen om International Business Media and Entertainment Management te studeren. Tijdens mijn laatste jaar aan de universiteit ben ik mijn carrière begonnen in IT Recruitment en na mijn afstuderen heb ik besloten om mij volledig in te zetten om getalenteerde specialisten in staat te stellen een mooie carrière na te streven bij de beste bedrijven.

Na 2 jaar in de business ben ik nu begonnen aan een nieuwe reis die gericht is op het ontwikkelen van klantrelaties en langdurige samenwerkingen.

Persoonlijk heb ik een achtergrond in acteren en professioneel zwemmen en ik ben altijd gepassioneerd geweest over het ontmoeten van nieuwe mensen en het leren over nieuwe manieren en verschillende culturen.

Contact

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze diensten? Dat snappen we. Neem gerust contact met ons op via ons contactformulier, of rechtstreeks via e-mail of telefoon op elk gewenst moment. Mocht je toevallig in de buurt zijn, dan kun je ook altijd langskomen. We zetten met liefde een lekker kopje koffie voor je!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.